Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felkészülés, Könyvek, irodalom képes leírás - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu
részletek »

Felkészülés, Könyvek, irodalom - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: idegenvezeto.tlap.hu » Felkészülés, Könyvek, irodalom
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az idegenvezetés elmélete és gyakorlata

Az idegenvezetés elmélete és gyakorlata

Az idegenvezetői oktatásban remekül használható tankönyv egy rövid turizmustörténeti áttekintés után összefoglalja a leendő idegenvezetők számára alapvető információkat: - a pszichológia, - a kommunikáció, - a marketing, - az ország- és nyelvismeret, - az etikett és a protokoll témaköréből. Bemutatja az idegenvezetői tevékenység teljes folyamatát és területeit. Részletes elméleti, gyakorlati és módszertani útmutatót, feladatokat ad, valamint ismerteti a legfontosabb idegenvezetői dokumentumokat. A könyv végén a szerző sokéves gyakorlati tapasztalatai alapján született utastipológiát, illetve a különböző nemzetek szokásairól és egyéb sajátosságairól szóló összeállítást olvashatunk.

Budapesti séták olasz nyelven

Budapesti séták olasz nyelven

A budapesti városnézés anyagát angol, német, francia, olasz, orosz nyelveken ismertető segédanyagok az idegenvezető-képzésben résztvevők számára. A könyvek a korábbi kiadványaink bővített, nyelvileg javított és korszerűsített változata. Célja, hogy röviden és tömören, a szükséges szókinccsel valamint az adott nyelvi terminológiát helyesen alkalmazva segítse elő az idegen nyelvi városnézés megtartására való felkészülést.

Dél-Tirol

Dél-Tirol

Olaszország egyik északi szeglete - kevéssé ismert a magyar utazók körében. 1919-ig, az első világháború végéig Tirolhoz, azaz Ausztriához tartozott, azóta Itália része. Nem csoda hát, hogy a vidék és a kultúra ma legalább annyira osztrák, mint amennyire olasz. Ez a régió az ellentétek hazája. A Zillertali- és az Ötztali-Alpok örök hóval borított csúcsaitól alig néhány kilométerre szőlőskertek húzódnak, melyekben remek aromájú borok teremnek; az Etsch-völgy és Vinschgau gyümölcsösei, Dorf Tirol és Meran virágpompája kifejezetten mediterrán jellegű tájak. Az év bármely szakában érdemes ide látogatni. Télen a síelőket várják az Alpok hóval borított lejtői, bár a téli sportok szerelmesei számára a nyári meleg sem jelenthet akadályt: a gleccserek remek síterepek az évnek ebben a szakában is. Tavasszal a gyümölcsfák virágzása, ősszel a szüret és a borkóstolók vonzzák a turistákat. Útikönyvünk Dél-Tirol varázslatos világába invitál - a települések részletes ismertetésén túl betekintést ad az itt élők múltjába és jelenébe, s emellett számos naprakész, gyakorlati információval látja el az utazót.

Hangos útikönyvek

Hangos útikönyvek

Hangos útikönyv-sorozatunk egyedülálló a magyar, sőt a nemzetközi könyvpiacon is: a 64 oldalas, színes kötetekhez saját idegenvezetőt mellékelünk! A bemutatott város idegenforgalmi szempontból fontos részeit áttekintő, valamint az alapvető turisztikai információkat (szokások, fesztiválok, szállások, vendéglátóhelyek stb.) felsoroló, térképekkel és fotókkal illusztrált könyvhöz négy-ötórányi MP3 formátumú hangfelvétel tartozik, melyben neves színészek vezetnek végig a legszebb látnivalók útvonalain.

Vendégváró útikönyvek

Vendégváró útikönyvek

A Milagrossa Kft 2011 végén vette át a Well-PRess Kiadótól a Vendégváró útikönyvek kiadói és kereskedelmi jogát. Az új tulajdonos célja változatlan: a Magyarországot megismerni kívánó belföldi és külföldi turisták minél színvonalasabb kiszolgálása. Ennek a célnak az elérése érdekében tovább folytatódik az un. Új generációs Vendégváró könyvek, valamint más témájú könyvek, kiadványok (pl. fotóalbumokat, vadászkönyveket stb.) kiadása.

Tuti menü