Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idegenvezető képzés képes leírás - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu
részletek »

Idegenvezető képzés - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: idegenvezeto.tlap.hu » Idegenvezető képzés
Keresés
Találatok száma - 9 db
EFEB

EFEB

Idegenvezető tanfolyamunk elvégzésével egy biztos megélhetést nyújtó, egyúttal szórakozásban és kalandokban is gazdag karrier felépítéséhez teszi meg az első lépéseket. Bizonyára Ön is hallott arról, hogy a Kormány a gazdaságfejlesztés kiemelt célkitűzéseként jelölte meg a turizmus, az idegenforgalom fejlesztését.

Idegenvezető képzés

Idegenvezető képzés

Kiknek ajánljuk? Mindazoknak, akik szeretnek utazni, emberekkel foglalkozni, programokat szervezni, csoportkísérői tevékenységet ellátni, akik szeretnék megismerni hazánk és más országok kulturális, történelmi, művészeti, idegenforgalmi nevezetességeit, képességet éreznek magukban arra, hogy a megszerzett ismereteket magyar és idegen nyelven tolmácsolják

Idegenvezető, idegenforgalmi képzések

Idegenvezető, idegenforgalmi képzések

A korszerű moduláris képzés során a hallgatók elsajátítják az országunk idegenforgalmi, kulturális, történelmi, művészeti értékeit, nevezetességeit magyar, illetve idegen nyelven. Megismerik a modern vezetési technikákat, amellyel képessé válnak az országba érkező külföldi és a belföldi vendégek által vásárolt szolgáltatások biztosítására. Ezáltal lehetővé válik számukra magyar csoportok külföldre kísérése a csoportvezetői teendők ellátása, tolmácsolás.

Idegenvezetői tanfolyamok országosan

Idegenvezetői tanfolyamok országosan

Foglalkoztatja az idegenvezetés és a vendéglátóipar? Továbbtanulna? Akkor országszerte elérhető képzéseinken a helye! Sajátítsa el nálunk a szakma alapjait, és tartozzon elégedett hallgatóink közé. Felkészült oktatóink és segédanyagaink szolgáltatják a vendéglátóiparban való elhelyezkedéshez szükséges tudást. Nálunk a távolság sem akadály! A Tanfolyam.hu tantermi képzéseinken kívül távoktatásos formában is elsajátíthatja a választott tanfolyamhoz tartozó alapokat. Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk jelentkezését!

Klasszis Oktatás

Klasszis Oktatás

Amennyiben szereti a kultúrát, történelmet és tudását szereti másokkal is megosztani az Idegenvezető OKJ-s képzésünkön kiválóan elsajátíthatja mindazt az ismeretet, ami jó alapot nyújt arra, hogy felkészült idegenvezetővé váljon. Az Idegenvezetés egy nagy kaland, mindig új emberekkel és tájakkal ismerkedhet meg, akár telepített idegenvezetőként dolgozik majd, akár idehaza kalauzol külföldi csoportokat. Saját vállalkozását is elkezdheti majd az OKJ-s bizonyítvány birtokában, hiszen Budapest és Magyarország egyre népszerűbb idegenforgalmi célponttá növi ki magát. A Klasszisnál szerzett gyakorlati és elméleti tudással pedig biztos lábakon áll majd a szakmában. Minderről Magyarország egyik legjobb idegenvezetője gondoskodik, aki a Klasszis csapatában adja át tudását a jövő idegenvezetőinek.

Kodolányi János Főiskola

Kodolányi János Főiskola

Az idegenvezető az országba érkező külföldi turistákat, valamint a belföldi túrákon (országjáráson, kiránduláson, városnézésen, szakmai programokon) résztvevő vendégeket megismerteti az ország idegenforgalmi, kulturális, történelmi, művészeti, néprajzi, zenei és földrajzi értékeivel, nevezetességeivel magyar, illetve idegen nyelven. Gondoskodik a csoport részére megrendelt szolgáltatások biztosításáról, valamint magyar csoportok külföldre kísérése során csoportkísérői teendőket lát el és tolmácsol.

Minerva Szakközépiskola

Minerva Szakközépiskola

Két éves nappali képzés, érettségi után. Az idegenvezetőnek egy pillanatra sem szabad megfeledkeznie arról, hogy az utazások, idegen országok, városok, népek megismerése az emberek számára az élet kivételesen emlékezetes pillanatait jelentik. Hogy valóban azok lehessenek, az idegenvezetőnek nagy empátiával és vonzó, karizmatikus személyiséggel kell rendelkeznie. Minden nehézségével együtt ez egy kivételesen szép szakma. Az idegenvezető nemcsak tájakat, városokat, embereket ismerhet meg talán mindenkinél mélyebben, hanem jól, lelkiismeretesen végzett munkájáért a díjazáson kívül nagyon sok szeretet, elismerést kaphat.

Számalk

Számalk

Szeretne Ön eljutni egzotikus tájakra, megismerni idegen kultúrákat, megízlelni különös ételeket úgy, hogy ebből még meg is éljen? Egzotikus tájak, különös kultúrák, decemberben is ragyogó napsütés, csavargás a világ legtávolabbi pontjain, luxus hotelek, vagy bungalók a dzsungel közepén? Mások ezért éveken keresztül gyűjtenek, és százezreket, sőt milliókat fizetnek. Az idegenvezető azonban hivatása gyakorlása közben élheti át ezeket az élményeket, úgy, hogy még meg is él belőle! Idegenvezető azonban sok van. Jó idegenvezetőt viszont nehéz találni. Hogy egy idegenvezető valóban jó szakember-e, két dolgon múlik: először is a személyes rátermettségen, másodszor pedig, hogy hol tanulta a szakmát. Iskolánk ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legkiválóbb gyakorlati és elméleti szakemberek segítségével Ön valóra válthassa álmát, és valóban megbecsült, sikeres idegenvezetővé váljon. Az idegenvezető végzettséggel Ön bebarangolhatja a világot, ha családja, gyermekei vannak itthon is elhelyezkedhet utazási irodáknál, hogy a külföldről érkező több millió turistát megismertesse hazánk szépségeivel. Arra is lehetősége lesz, hogy más munka mellet szabadidejében, a főszezonban vállaljon munkát - mint ahogyan ezt sok korábbi pedagógushallgatónk is teszi!

Top School Oktatási Központ

Top School Oktatási Központ

a legújabb törvényi előírásoknak is megfelelő, minisztériumi engedéllyel rendelkező, gondosan összeállított, a szakmát jó ideje gyakorló szakemberek tapasztalataira is alapozó, kreatív és a modernkori idegenvezetői módszereket, technikákat is felsorakoztató képzési tematikával rendelkező, komoly mértékben gyakorlatorientált, s nem utolsósorban hivatalosan nyilvántartott és engedélyezett utazási irodai háttérrel is erősített Idegenvezető OKJ képzésünkre! Az Idegenvezető OKJ képzés a résztvevők szempontjából négy nagyobb egységre bontható: - Nyelvi képzési szakasz - Informatikai, ügyviteli és marketing képzési szakasz - Szakmai elméleti, módszertani szakasz - Idegenvezetés gyakorlat

Tuti menü