Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idegenvezetők jegyzéke képes leírás - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu
részletek »

Idegenvezetők jegyzéke - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: idegenvezeto.tlap.hu » Idegenvezetők jegyzéke
Keresés
Találatok száma - 6 db
Idegenvezetés, városnézés, túrák

Idegenvezetés, városnézés, túrák

Professzionális idegenvezetés, budapesti városnézés, alternatív túrák, magyarországi kirándulások, gyalogos városnézés magyar, német, angol, francia és szlovák nyelven. Egyénre szabott programok szervezését, csoportos kirándulások lebonyolítását szintén vállalom. A fenti nyelveken idegenvezetői igazolvánnyal rendelkezem. Magyar csoportok külföldre kísérésével szintén foglalkozom. Magyar-német szakos szakfordító és tolmács diplomával fordítást, tolmácsolást, nyelvtanítást és korrepetálást vállalok.

Idegenvezetői címjegyzék

Idegenvezetői címjegyzék

Az Országos Idegenvezetői Címjegyzéket 2006. októberében indította útjának cégünk, abból a célból, hogy segítse az idegenvezetők és az utazásszervezők egymásra találását, pályakezdő kollégák megismertetését a szakmával, ill. az utazásszervezői munka gyorsabb, hatékonyabb végzését.

Idegenvezetők

Idegenvezetők

Amennyiben Ön turista, szállásadó, vagy utazási iroda és idegenvezetőre lenne szüksége, akkor jó helyen jár, itt biztosan megtalálja az Önnek megfelelő idegenvezetőt. Ha Budapesten egy városnézést szeretne, vagy kirándulna a Dunakanyarban, a Balatonra, vagy a Hortobágyra, vagy bárhová Magyarország területén, ezen a honlapon megfelelő idegenvezetőt talál. Ha Ön idegenvezető és szeretné, hogy az ügyfelei könnyen megtalálják, akkor Önnek is itt a helye!

Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége

Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége

A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége tagjai hivatalos idegenvezetői igazolvánnyal és kitűzővel rendelkeznek. A hozzánk forduló érdeklődők részére igényes munkát végző, magasan képzett idegenvezetőket tudunk ajánlani. Az ország egész területéről újabb és újabb szakképzett, hivatalos igazolvánnyal és legtöbb esetben diplomával rendelkező idegenvezetők csatlakoznak tagjaink sorába. Sok idegenvezető a többféle képesítés birtokában az idegenvezetés, városnézés mellett fordítást, tolmácsolást és nyelvtanítást is vállal.

Nemzetközi Idegenvezetői Címjegyzék

Nemzetközi Idegenvezetői Címjegyzék

Ezen címjegyzék elsődleges célja, hogy az idegenvezetők nemzetközi szinten, széleskörűen - touroperatoroknak, konferencia- és rendezvényszervezőknek valamint az utazásukat maguk szervező cégeknek, közintézményeknek, magánszemélyeknek - be tudják mutatni szolgáltatásaikat, ajánlataikat. Erre különlegesen jó lehetőség nyílik az ún. microsite-ok, az adatlaphoz köthető, a címjegyzékbe integrált mini-honlapok segítségével.

Országos Idegenvezetői Címjegyzék

Országos Idegenvezetői Címjegyzék

Az Országos Idegenvezetői Címjegyzéknek 1038 magyar idegenvezető a tagja, akikre a jobboldalt található online keresővel a legkülönbözőbb paraméterek alapján lehet keresni. Az Online ajánlatkérő űrlap segítségével ingyenesen ajánlatot kérhet egy-egy konkrét idegenvezetői munkára az összes olyan kollégától, aki a megadott paramétereknek megfelel.

Tuti menü