Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idegenvezetők képes leírás - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu
részletek »

Idegenvezetők - Idegenvezető, idegenvezetés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: idegenvezeto.tlap.hu » Idegenvezetők
Keresés
Találatok száma - 31 db
Argentin idegenvezető

Argentin idegenvezető

Ha már elhatároztad, hogy Argentínába látogatsz, akkor érdemes azt minél jobban megismerni. Akár csak a fővárosba tervezed az utazást, akár egyéb nevezetességeket szeretnél meglátogatni mi segítünk Neked ebben, akár tanáccsal, akár személyes magyar nyelvű idegenvezetéssel. Miért érdemes hozzánk fordulni? Biztonságosabb egy helyismerettel rendelkező vezetővel bejárni a várost, az országot A nyelvi problémák nem okoznak gondot Olyan helyekre is el lehet jutni, ami az átlag turista előtt rejtve marad.

Bécsi idegenvezető

Bécsi idegenvezető

Okleveles bécsi idegenvezető vagyok. Látogasson el az egykori császárvárosba, a monarchia egykori fővárosába, mely történelmének, kultúrális s művészeti értékeinek köszönhetően egyike Európa legkedveltebb turistacélpontjainak!

Benkő Katalin

Benkő Katalin

Auf dieser Webseite möchte ich Sie auf die Schönheiten und besonderen Werte von Budapest und Ungarn aufmerksam machen und meine Dienstleistungen als professionelle, freiberufliche Reiseleiterin anbieten. Reiseleitung war von Anfang an mein Hauptberuf und auch meine Leidenschaft. Außer Deutsch spreche ich Englisch, Spanisch und Türkisch.

Demeter Ottilia

Demeter Ottilia

Szakvizsgával rendelkező pécsi idegenvezető vagyok. Nagyon szeretem ezt a munkát, a történelem és a művészetek mindig is érdeklődésem középpontjában álltak. Szívesen foglalkozom emberekkel, a sok pozitív visszajelzés alapján elmondhatom, vendégeim érzik, hogy számomra ez nem munka, hanem hivatás. Hosszú évek óta, igazi lelkesedéssel vezetek csoportokat Magyarországon és külföldön egyaránt. Minden korosztály számára megkeresem a legérdekesebb témákat, hogy minél színesebb legyen a program és mindenki egy csodás élménnyel gazdagodva hagyja el Pécset.

Dudás Hédi

Dudás Hédi

Szakképzett, angolul beszélő idegenvezetőként egyéni programot igénylő vendégeim számára autós és gyalogos városnéző programokat ajánlok Budapesten. Saját autómmal vagy mikrobusszal elviszem Magyarország legszebb tájaira, vidéki városaiba.

Eger és Eger környéki idegevezetés

Eger és Eger környéki idegevezetés

Pap Zsuzsanna egri idegenvezető honlapja. Az ide látogatók megismerhetik a Pap Zsuzsanna idegenvezető tevékenységét, szakterületét, elérhetőségét. Végignézhetik a több száz, saját készítésű képből álló fényképalbumot. Megismerhetik az Eger, és Eger környéki programokat, igény esetén pedig felvehetik vele a kapcsolatot, árajánlatot is kérhetnek. Az ide látogatók Egerről néhány kulisszatitkot is megtudhatnak. Számos, nem mindenki által ismert érdekes és értékes információ is elérhető a weblapon.

Fehér Hilda

Fehér Hilda

Több mint 20 éve dolgozom, mint idegenvezető Budapesten, Magyarországon. Nemcsak belföldi, hanem külföldi utakat is vezetek. Szívesen megmutatom a turistáknak Budapest és Magyarország látnivalóit saját autómmal, kisbusszal, kerékpáron, gyalog vagy saját autóbuszukkal. Magyarul, németül, angolul beszélek. Más nyelven dolgozó kollégákat is közvetítek.

H.Kincses Anita és Horváth Ferenc

H.Kincses Anita és Horváth Ferenc

Fő tevékenységünk 1996 óta az idegenvezetés és csoportkísérés belföldön, túlnyomó részt német nyelven. Az elmúlt 12 év tapasztalatával segíthetünk Önnek, külföldi vendégének, üzleti partnerének az ittartózkodást emlékezetessé, kellemessé tenni. Az idegenvezetés sokszínű elfoglaltság, de a legérdekesebbek az emberek, akikkel nap mint nap találkozunk. Számunkra az emberismeret és pszhihológia éppen olyan fontos mint a lexikális tudás. Szerencsésnek mondhatjuk magunk, mert ez a munka nem csupán pénzkereset. Mindkettőnknek alapelv, hogy programjaink tartalmasak és ezmellett szórakoztatóak is legyenek.

Idegenvezetés Edélyben - Lukács Attila

Idegenvezetés Edélyben - Lukács Attila

Idegenvezetés egész Erdély területén az év bármely időszakában évszaktól függetlenül. Ha felszeretnéd fedezni ennek a kis Svájcnak is nevezett országrész természeti, földrajzi, építészeti és kulturális értékeit, akkor itt az alkalom, ne habozz sokáig...ismerd meg Erdélyt, Partiumot, Székelyföldet, Szászföldet, Bánságot, a Kazán-szorost, Prahova völgyét és bérelj idegenvezetőt!!! Én, mint idegenvezető mindig egy jól kidolgozott forgatókönyv szerint vezetem végig turistáimat, vagyis tudom, hol lehet parkolni, hol vannak echnikai helyek, pénzváltók, kinél van a múzeum illetve a templom kulcsa, kinek kell telefonálni, hogy a kapuk nyitva maradjanak. Idegenvezetést vállalok, szervezett csoportoknak, iskolai osztályoknak, családoknak vagy magánszemélyeknek erdélyi és székelyföldi látogatásuk teljes- vagy részleges időtartamára évszaktól függetlenül az év bármely periódusában. Szeretettel várom minden kedves régi és új turistabarátomat illetve turistacsoportomat Erdélyben és Székelyföldön!!!

Hirdetés
Idegenvezetés Székelyföldön

Idegenvezetés Székelyföldön

Meghívjuk Székelyföldre, ahol egyaránt megtalálható a mai világ kényelme (szállás, étkezés, szállítás, távközlés, stb.), de még a modern világ által érintetlenül hagyott természet és falusi környezet is. Itt még nyugodtan lehet inni a hegyi patakok vizéből, meg lehet nézni, hogyan szövik házilag a szőtest, a székelyruhát, de még azt is, hogyan szántanak tehénvontatású ekével a parasztok. Mindezekhez természetbarát közlekedést is ajánlunk, tavasztól őszig gyalog vagy kerékpáron, míg télen sífutólécen járhatjuk be a Csíki medencét és a környező hegyeket.

Idegenvezető Rómában

Idegenvezető Rómában

Rómában élő szakképzett idegenvezető vagyok. Ön/Önök érkezésekor autóval várom a repülőtéren, vagy a vasútállomáson, ha pedig autóval jönnek, találkozunk a Rómába bevezető autósztráda egyik eltéveszthetetlen pihenőhelyén. Szeretném, ha már az első pillanattól bizonytalanság nélkül, otthonosan éreznék magukat az Örök Városban!

Idegenvezetők Prágában

Idegenvezetők Prágában

A Mary´s hivatásos magánidegenvezetőitől kimerítő információkat kaphatnak Prága nevezetességeiről, és segítségükkel ellátogathatnak a legérdekesebb helykre a városban. Az egyedi városnézéseket csoportok, kiscsoportok és egyénileg utazók részére egyaránt javasoljuk. Ha esetleg más cseh város is érdekli, magánidegenvezetőink Csehország teljes területén rendelkezésre állnak.

Izraeli idegenvezetés

Izraeli idegenvezetés

Segítek, hogy nyaralását saját élképzelései szerint és a megfelelő tempóban tudja megvalósítani, hogy minél maradandóbb élménnyel térjen haza Izraelből. 1974-ben születtem Budapesten, jelenleg Jeruzsálemben élek és segítek minden érdeklődőnek az ország, emberek, kultúra, helyi szokások megismerésében, megértésében. Vagy ha csak egyszerű kikapcsolódásra vágyik, elfelejteni a hétköznapokat, ebben is segítségére lehetek.

Juhász Nóra

Juhász Nóra

Mi presento in un modo enigmatico: mi chiamo Nóra Juhász, sono nata a Budapest, proprio nell anno in cui il primo astronauta ha fatto il primo passo sulla Luna. Ho fatto gli esami di maturit∓mp;grave; quando iniziavano i giochi olimpici a Seul e ho iniziato a lavorare durante il cambiamento politico, quando il Muro di Berlino é caduto, ed stata proclamata la nuova repubblica in Ungheria.

Kárpátaljai Magyar Idegenvezetők Munkaközössége

Kárpátaljai Magyar Idegenvezetők Munkaközössége

Szeretettel köszöntjük munkaközösségünk honlapján, melynek célja felkelteni a Kárpátalja iránt érdeklődő utazóközönség figyelmét! Napjainkban egyre több kisebb-nagyobb anyaországi turistacsoport keresi fel vidékünk történelmi nevezetességeit, háborítatlan természeti tájait. Az érvényben lévő kevés számú útikönyv, nyomtatott vidékkalauz azonban nem mindig elég körültekintő, a tapasztalatok szerint itt-ott meglehetősen hiányos is.

Kószó Ferenc

Kószó Ferenc

Kecskeméti idegenvezetéssel foglakozom immár 13 éve, amelyet inkább hobbinak tartok, s nem munkának. Kalauzoltam már svájci, német, osztrák, belga, lengyel, román, szerb, szlovák, japán, sőt kínai vendégeket is. Főbb szakterületeim Budapest és Bács-Kiskun megye, Szeged, Kecskemét, Németország valamint Ausztria.

Kovácsné Lukács Éva

Kovácsné Lukács Éva

Örömmel mutatom be országunk látnivalóit az idelátogató németnyelvű turistáknak, a gyönyörű fővárosunkat Budapestet vagy a Balatont, a Dunakanyart, de a különleges hangulatú Pusztát se hagynám ki a programból !

Tuti menü