Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idegenvezető, idegenvezetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Prágai - Valkai [4. oldal]
részletek »

Idegenvezető, idegenvezetés képes leírás: Prágai - Valkai [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: idegenvezeto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
Prágai idegenvezetők

Prágai idegenvezetők

Tudj meg többet Prágáról hogy tájékozott lehess igazán! Ezen az oldalon megtalalálod idegenvezetőink listájáta Lista profi idegenvezetőkről akik rendelkeznek idegenvezetői szakképesitéssel Prágában. Idegenvezetőink rendelkeznek a történelem, topográfiai, és művészettel kapcsolatos profi szaktudással. Az utak elérhetőek különféle nyelveken.

Private Guide Budapest

Private Guide Budapest

Professzionális idegenvezetés angol és német nyelvű idegenvezetővel, szükség esetén sofőrrel is, Budapesten és más történelmi városainkban. Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy kötetlen kirándulás kereteiben bemutassa hazánk legszebb városait, tájait, legfinomabb borait és a legkitűnőbb ízeit. Főként külföldi kiránduló kiscsoportok, családok jelentkezését várjuk, de honfitársaink számára is szívesen mutatjuk meg országunk szépségét. A kirándulások egyedülálló módon rugalmasak, nem az a célunk, hogy vendégeink végig rohanjanak a főbb nevezetességeken, hanem hogy érintve a főbb látnivalókat, bepillantást nyerjenek kicsit városaink mindennapjaiba, felfedezhessék a legkedvesebb családias éttermeket, legyen idejük egy kellemes kötetlen beszélgetésre, miközben finomabbnál finomabb borainkat kóstolhatják. Mi tudjuk, hogy vendégeink pihenni és kikapcsolódni jönnek hazánkba, nem pedig azért, hogy szigorú időbeosztás mellett, feszített tempóban megnézzék az összes kötelező látnivalót.

Reiseführer Ungarn

Reiseführer Ungarn

Dies ist die Übersichtsseite Sehenswürdigkeiten Ungarn, Sie finden Tipps und Bilder die von anderen Besuchern der Homepage erstellt wurden und eine besondere Empfehlung für das Reiseziel Ungarn sind.

Rőhrig Eszter

Rőhrig Eszter

Több, mint tíz éves utaskisérői munkám során bejártam fél Európát. A nagy szerelem azonban Franciaország. Munkám során és többszöri, több hónapos ösztöndíjas kint-tartózkodás alatt (Párizs, Strasbourg, Rouen, Nizza, Arles) alaposan megismertem az országot. Széleskörű helyismerettel vállalok utaskísérést Párizsba és Franciaország bármely tájára, ahol segítek programjaik lebonyolításában is. Ez a gyönyörű ország - számos világörökséghez sorolt látnivalóval - könnyen elérhetővé vált a fapados repülőjáratok jóvoltából. Amit megspórol a közlekedésen, fordítsa a kulturális látnivalók alapos megismerésére.

Sarlai Júlia

Sarlai Júlia

Időutazásra hívom Önöket Gödöllőre a Királyi Kastélyba. Erzsébet királyné kedvelt kastélya várja Önöket. A 28 hektáros parkban az öreg fák elsuttogják a királyné néhány titkát. Ha többre is kíváncsi látogasson el hozzánk! Rövid időre Ön is átváltozhat és kipróbálhatja a régi ruhákat egy fotó erejéig. Nem messze innen a volt királyi vadászterületen ma ízelítőt kaphat a régi lovas hagyományokból. A 'nagy sámán' zenéje kíséri az Árpád korabeli nomád show-t vagy a huszárok ügyességi bemutatóját élvezheti, ahová időközben a királyné is megérkezik. A Lázár Lovas park nem kevésbé látványos csikós show-val és kocsikázással szórakoztat.

Siba Ágnes

Siba Ágnes

Holland-flamand nyelvű idegenvezetés Budapesten és az egész országban. Széles szakmai tapasztalattal turisztikai programok idegenvezetése s esetleg a szervezésben való segítség. Fordítás és tolmácsolás holland-magyar nyelven.

Soproni idegenvezetők

Soproni idegenvezetők

Izgalmas feladatra vállalkozik az, aki Sopron felkeresésére készül. A település rengeteg látnivalót kínál. A turista a bőség zavarával küszködik. Ön is szeretne minél többet megtudni a nevezetességekről? Ebben segítenek Önnek a soproni idegenvezetők. Fedezze fel Ön is 'A hűség városát' soproni idegenvezető kalauzolásával!

Szabó Gergely

Szabó Gergely

Vendégeim számára mindig is többet szerettem volna nyújtani, mint pusztán idegenvezetést. Ha szükséges utazásszervező, tanácsadó, vendéglátó vagy éppen gépkocsivezető vagyok egyben. Ha külföldi vendégei jönnek, és szeretné programjukat biztos kezekben tudni, akkor keressen telefonon vagy e-mailben, hogy összeállíthassuk a személyreszabott programot.

Szalai Viktor

Szalai Viktor

Szalai Viktor vagyok az Önök idegenvezetője Izraelben. Egyéni, személyre szabott túrákat szervezek Izrael egész területén. Segítek, hogy nyaralását saját élképzelései szerint és a megfelelő tempóban tudja megvalósítani, hogy minél maradandóbb élménnyel térjen haza Izraelből. Az idegenvezetés, így az utazás nem csak a munkám, hanem az életem, amikor csak tehetem utazom. Ha éppen nem csoportot vezetek akkor családommal vagy barátaimmal járom az országot, világot.

Hirdetés
Számalk

Számalk

Szeretne Ön eljutni egzotikus tájakra, megismerni idegen kultúrákat, megízlelni különös ételeket úgy, hogy ebből még meg is éljen? Egzotikus tájak, különös kultúrák, decemberben is ragyogó napsütés, csavargás a világ legtávolabbi pontjain, luxus hotelek, vagy bungalók a dzsungel közepén? Mások ezért éveken keresztül gyűjtenek, és százezreket, sőt milliókat fizetnek. Az idegenvezető azonban hivatása gyakorlása közben élheti át ezeket az élményeket, úgy, hogy még meg is él belőle! Idegenvezető azonban sok van. Jó idegenvezetőt viszont nehéz találni. Hogy egy idegenvezető valóban jó szakember-e, két dolgon múlik: először is a személyes rátermettségen, másodszor pedig, hogy hol tanulta a szakmát. Iskolánk ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legkiválóbb gyakorlati és elméleti szakemberek segítségével Ön valóra válthassa álmát, és valóban megbecsült, sikeres idegenvezetővé váljon. Az idegenvezető végzettséggel Ön bebarangolhatja a világot, ha családja, gyermekei vannak itthon is elhelyezkedhet utazási irodáknál, hogy a külföldről érkező több millió turistát megismertesse hazánk szépségeivel. Arra is lehetősége lesz, hogy más munka mellet szabadidejében, a főszezonban vállaljon munkát - mint ahogyan ezt sok korábbi pedagógushallgatónk is teszi!

Térképcentrum

Térképcentrum

A Térképcentrumban megtalálható Európa, Magyarország és Magyarország 3,150 db településének térképe. Ezek a térképek nagyíthatók, kicsinyíthetők, nyomtathatók, e-mail-ben elküldhetők. Magyarország településtérképei megyénként.

Tihanyi Kinga

Tihanyi Kinga

A Toszkanai Tartomány törvényei szerint (1995.julis 19. sz.80) idegenvezető: az a személy, aki foglalkozásának keretében elkísér csoportokat vagy privát személyeket azzal a céllal, hogy bemutassa nekik a területen található történelmi, művészeti, műemlék jellegű, tájképi nevezetességeket és felhívja a figyelmet a területen található termelési erőforrásokra.

Top School Oktatási Központ

Top School Oktatási Központ

a legújabb törvényi előírásoknak is megfelelő, minisztériumi engedéllyel rendelkező, gondosan összeállított, a szakmát jó ideje gyakorló szakemberek tapasztalataira is alapozó, kreatív és a modernkori idegenvezetői módszereket, technikákat is felsorakoztató képzési tematikával rendelkező, komoly mértékben gyakorlatorientált, s nem utolsósorban hivatalosan nyilvántartott és engedélyezett utazási irodai háttérrel is erősített Idegenvezető OKJ képzésünkre! Az Idegenvezető OKJ képzés a résztvevők szempontjából négy nagyobb egységre bontható: - Nyelvi képzési szakasz - Informatikai, ügyviteli és marketing képzési szakasz - Szakmai elméleti, módszertani szakasz - Idegenvezetés gyakorlat

Tourinform

Tourinform

Magyarország több, mint 140 településén várja Önt az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai információs iroda, amelyben tájékozódhat a település, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról. A Tourinform-irodák munkatársai magyar és idegen nyelven készséggel tájékoztatják Önt szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, eseményekről és szolgáltatásokról. A Tourinform-irodákban hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhat térképeket, útikönyveket, turisztikai kártyákat, képeslapokat, lefoglalhat helyi turisztikai programokat, szálláshelyeket, jegyet válthat különféle rendezvényekre.

UMPC idegenvezető Hollókőn

UMPC idegenvezető Hollókőn

Magyarországon egyedülálló idegenvezető-rendszer kerül kialakításra Hollókő világörökségi településén. A falu 2007-ben ünnepli világörökségének 20. évfordulóját, ennek alkalmából újabb érdekességekkel kedveskedik a településre látogatóknak.

Útvonalterv Magyarország

Útvonalterv Magyarország

Térkép, valamint MÁV és Volán útvonaltervezés és menetrend Magyarország nagyvárosaiban. Az Útvonalterv nemcsak Magyarország térkép és autós útvonaltervező,de az útvonaltervhez illeszkedő BKV, MÁV és helyi Volán menetrendet is elérheti a tömegközlekedési útvonal ajánlatban. Budapest területén az útvonaltervező figyelembeveszi a Fővinform által ismert forgalmi változásokat is.

Valkai Erzsébet

Valkai Erzsébet

1999 óta élek Nápolyban, a sport hozott ide. A vízilabda után az idegenvezetésben találtam meg azt, ami egyszerre a munkám és a hobbim. Nagy öröm számomra magyar csoportoknak, egyéni vendégeknek, baráti társaságoknak bemutatni Campania rengeteg csodáját.

Tuti menü