Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idegenvezető, idegenvezetés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Vendégváró - World [5. oldal]
részletek »

Idegenvezető, idegenvezetés képes leírás: Vendégváró - World [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: idegenvezeto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
Vendégváró útikönyvek

Vendégváró útikönyvek

A Milagrossa Kft 2011 végén vette át a Well-PRess Kiadótól a Vendégváró útikönyvek kiadói és kereskedelmi jogát. Az új tulajdonos célja változatlan: a Magyarországot megismerni kívánó belföldi és külföldi turisták minél színvonalasabb kiszolgálása. Ennek a célnak az elérése érdekében tovább folytatódik az un. Új generációs Vendégváró könyvek, valamint más témájú könyvek, kiadványok (pl. fotóalbumokat, vadászkönyveket stb.) kiadása.

Veszprémi idegenvezetők honlapja

Veszprémi idegenvezetők honlapja

Az oldal segítségével betekintést nyerhet a város nem mindennapi történelmébe, megismerheti múzeumait, jelentős gyűjteményeit, és az azokat rejtő ma már híressé vált épületeit. Segítségünkkel egy képzeletbeli sétát tehet a veszprémi belvárosban, a várnegyedben, és talán kedvet kap, hogy élőben is felkeresse Magyarország első püspökeinek székhelyét.

Vibrál, csicsereg, ugrál, szaladgál Horváth Lívia idegenvezető

Vibrál, csicsereg, ugrál, szaladgál Horváth Lívia idegenvezető

Van-e szabadideje az idegenvezetőnek, aki az élete egyik részét utazással tölti, másik részét idegenforgalmi ügyintézéssel, utazási tanácsadással? Horváth Lívia (41) mesél. 23 éve dolgozik a szakmában, 12 éve idegenvezető. - Magyaroknak és külföldieknek mutatom be Vas megye szépségeit, a főbb városokat, leggyakrabban Szombathelyt, Kőszeget, Jákot. Sokszor van csoportom, akiknek Sopront, a Fertő-tavat mutatom meg. Külföldieket gyakran viszek Budapestre, a Balatonhoz. Szoktam kísérni magyar csoportokat Ausztriába, Csehországba, Dél- Németországba, Észak-Olaszországba. Szeretem a változatosságot, az embereket, a kultúrákat.

Vicces viccek

Vicces viccek

Egy amerikai lány Skóciába látogat, és egy túristacsoporttal elmegy egy régi kastélyba. A séta végén megkérdezi tőle az idegenvezető, hogy tetszett a kastély. - Nagyon szép - feleli a lány - csak egész idő alatt attól tartottam, hogy előbukkan valahonnan egy szellem. - Á, ettől nem kell félni, én már elég régóta itt vagyok, de még nem láttam egyet sem. - mondja az idegenvezető. - Mióta van itt? - Úgy háromszáz éve.

Világos Bea

Világos Bea

Ha egyénileg, családjával vagy barátaival az Örök Városba készül, ha turista-, zarándok-, vagy diákcsoportot szervez, forduljon hozzám bizalommal! A folyamatosan piacra kerülő olcsó repülőjegyek, úgy tűnik, megsokszorozták az érdeklődést Róma iránt. Ha Ön is emellett a célállomás mellett döntött, és segítségre van szüksége ideje tartalmas eltöltéséhez, jó helyen jár!

Virtuális Idegenvezető

Virtuális Idegenvezető

A Virtuális Idegenvezető a T-City program egyik legújabb fejlesztése; az Android és iOS platformra fejlesztett alkalmazást teljes mértékben Szolnok város adottságaihoz és igényeihez alakította ki a Telekom. A tartalmat a város tölti fel és frissíti, így biztosítva azt a nagyfokú önállóságot, hogy a tartalomgazda saját koncepciójának, városmarketingjének megfelelően, ám egy merőben új fórumon érje el a városba érkezőket és a helyi lakosságot egyaránt.

Virtuális idegenvezető Szolnokon

Virtuális idegenvezető Szolnokon

A T-City legújabb fejlesztésének, a Virtuális idegenvezetőnek köszönhetően a kiterjesztett valóságban kalandozhatnak Szolnokon az okostelefon-tulajdonosok. A szolgáltatás kiváló lehetőséget ad a városba érkezőknek arra, hogy csupán telefonjukat a kezükben tartva elérjék Szolnok turisztikai kínálatát. Az alkalmazás használatával azonban a szolnokiak is számos hasznos információhoz juthatnak.

World Tourism Organization Database

World Tourism Organization Database

The e-unwto is a fully cross-searchable interactive database offering a vast number of high-quality UNWTO publications including books, journals, and statistics in their respective languages. In addition to more than 900 books in English, French, Spanish, Russian or Arabic, the e-unwto also provides access to a growing number of documents which can be defined as Gray Literature.

Tuti menü